Informatii

Sunt (temporar…) portocaliu!

De azi, 25 noiembrie, până joi – 10 decembrie 2015, sunt portocaliu! Staţi liniştiţi, nu acel portocaliu… rămân tot roşu.

Dar încerc să mă implic real, la nivelul comunității locale din care fac parte, în campania iniţiată de Secretariatul General  al Naţiunilor Unite de luptă împotriva violenţei asupra femeilor.

#orangetheworld

La nivel mondial, una din trei femei a suferit o formă a violenței fizce sau sexuale — de cele mai multe ori agresorul fiind partenerul de viață. Acasă, pe stradă, pe timp de pace sau în timp de război, violența asupra femeilor constituie o pandemie globală. Împreună putem și trebuie să o oprim.

Anul acesta, în perioada cuprinsă între ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU ELIMINAREA VIOLENŢEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR (25 noiembrie) şi ZIUA DREPTURILOR OMULUI (10 decembrie) mă alătur campaniei #orangetheworld participând la seminarii, dezbateri și acțiuni de conștientizare și stopare a abuzurilor asupra femeilor.

Mâine, 26 noiembrie, la ora 17.00, vă invit să participaţi la Seminarul de informare şi dezbateri STOP VIOLENŢEI DOMESTICE – susţinut de Organizaţia Municipală a Partidului Social Democrat Piatra Neamţ împreună cu Tinerii Social Democraţi din Piatra Neamţ, în sala de conferinţe a Muzeului de Istorie şi Arheologie, str. Mihai Eminescu 10 – intrarea liberă.

Rețineți că o faptă nereclamată este o faptă acceptată și încurajată!

Mai multe informații și statistici îngrijorătoare găsiți aici.

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.