Informatii

Interviul săptămânii

În calitate de consilier local al municipiului Piatra Neamţ, conform art. 51 alin.(4) din Legea nr. 215 din 23 aprilie 2001, republicată, a administraţiei publice locale, care prevede ca fiecare consilier local, precum şi viceprimarul sunt obligaţi să prezinte un raport anual de activitate, care va fi făcut public prin grija secretarului, pe parcursul anului 2016, am avut următoarele activităţi:

  • Am participat la şedinţele comisiei nr. 5 – Administraţie Publică Locală, Juridic şi Disciplină, comisie din care fac parte alături de alţi consilieri locali.
  • Am participat la şedinţele ordinare şi extraordinare care au avut loc în 2016, ce au avut pe ordinea de zi peste 400 de proiecte de hotărâri ale consiliului local.
  • Am participat la audienţele ţinute la Primăria Piatra Neamţ şi oricând am fost solicitat de cetăţeni.
  • Am făcut parte din comisiile constituite prin hotărâri de consiliu local ce au avut ca obiect de activitate verificări şi analize ale diverselor situaţii aparute în cursul anului 2016.
  • Conform Hotărârii Consiliului Local prin care se împuternicesc consilierii locali să reprezinte interesele municipiului în cadrul Adunărilor Generale ale Acţionarilor la societăţile la care Consiliul Local este acţionar, am participat la şedinţele AGA de la S.C. Publiserv S.A.,
  • Am participat la şedinţele Consiliului de Administraţie a Şcolii nr.5, ale Colegiului Naţional Petru Rareş şi ale Colegiului Tehnic de Transporturi Auto, conform Hotărârilor Consiliului Local privind desemnarea reprezentaţilor Consiliului Local în cadrul Consiliilor de Administraţie ale unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului Piatra Neamţ.
  • Am participat la diverse manifestări şi activităţi organizate de Consiliul Local şi Primăria Piatra Neamţ.

Mai jos puteţi urmări o emisiune realizată de Bogdan Berariu, Întrebarea Săptămânii, difuzată zilele trecute la TELE M Neamţ, în care am vorbit despre mine şi activitatea mea de consilier local. Vizionare plăcută!

Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.