Rotaract Piatra Neamț tocmai a lansat a patra ediție a concursului de fotografie. Tema acestui an este “PATRU” și provocă pasionații de fotografie să își pună imaginația la contribuție și să surprindă imagini legate de 4, IV, al patrulea, a patra, un sfert, câte patru, două de două ori sau orice altceva ce percep sau simt.

Redau mai jos comunicatul prietenilor rotaractieni:

Au început înscrierile pentru cea de a patra ediție a concursului de fotografie organizat de Rotaract Club Piatra-Neamț! Anul acesta tema esta una cu totul diferită și provocatoare –„PATRU”.

Înscrierile la eveniment au loc până pe 4 noiembrie 2017, iar în parteneriat cu Galeria Era pe data de 17 noiembrie 2017, ora 18:00, la Central Plaza Hotel – Piatra Neamț, vor fi expuse fotografiile concurenților și premiate cele mai bune dintre acestea. Expoziția va putea fi admirată până pe data de 1 decembrie în cadrul galeriei.

Ca în fiecare an înscrierile se fac la adresa de email: contact@rotaractpiatraneamt.ro, iar regulamentul concursului îl puteți găsi atât pe site-ul nostru: http://www.rotaractpiatraneamt.ro/ 2017/10/ concurs-foto- patru-editia-iv/ , cât și pe pagina de facebook unde like-urile primite la fotografii vor fi contorizate pentru jurizare.

Anul acesta juriul va fi alcătuit din Ionuț Ștefănescu, profesor, alpinist și pasionat de fotografie, Șerban Bogdan și Ciprian Babor – fotografi și Roxana Pricop – jurnalist și specialist comunicare.

Premiile constau în telefoane inteligente : Samsung S8 marele premiu, locurile 2 și 3 – câte un smartphone.

Fotografiile câștigătoare, cu acordul deținătorilor, vor fi înrămate conform tradiției și licitate la „Balul de Caritate” ce urmează a fi organizat de către Clubul Rotaract Piatra Neamț în luna decembrie, având drept scop strângerea de fonduri pentru Laboratorul de științe.

 

P.S. Cu mândrie pot spune că sunt membru fondator al Clubului Rotaract Piatra Neamț, mă implic în acțiunile lor și îi voi susține mereu în toate demersurile! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.