Go Up!
Go Up!

Am început activitatea politică în anul 2001 prin înscrierea în Partidul Social Democrat (încă purta numele de Partidul Democrației Sociale din România denumirile nu sunt importante, ci valorile de stânga pe care le-am îmbrăţişat de la 19 ani). Primele discuţii pe marginea intrării într-un partid politic le-am purtat cu domnul Vasiliu (promit să mai povestesc despre el), vechi membru democrat social, fost coleg și prieten bun al părinților mei. Tot el a fost cel care mi-a scris și semnat recomandarea – rubrică obligatorie a fișei de înscriere într-un partid.

La început nu m-am făcut remarcat cu nimic… chiar am stat ascuns. Dar am observat atent comportamentul politic al membrilor seniori. Câțiva ani petrecuți la Iași m-au apropiat de organizația de studenți social democrați. Am fost îndrumat în diferite activități politice specifice tineretului de o doamnă extraordinara, dna. Luncașu.

Revenit la Piatra Neamț, am căutat să îmi fac loc printre social democrații nemțeni. Am urmat mereu sfaturile unui prieten din partid: lucrurile bune se întâmplă celor care ştiu să aştepte şi prima condiţie pentru a prinde un tren este sa te afli în gară. Cuvinte cu un mesaj puternic şi foarte potrivite în multe situaţii. Am avut şansa să cunosc oameni minunați care au avut încredere în mine, am crescut (și politic 🙂 ), am ocupat diverse funcții în organizația de tineret, am muncit mult iar în anul 2012 mi-am găsit loc pe listele de consilieri locali ai municipiului Piatra Neamț. Am fost propus de Partidul Social Democrat pe lista USL de consilieri, pe loc eligibil. În urma alegerilor locale din iunie 2012, am devenit consilier local. În anul 2016 am fost ales, din nou, consilier local, din partea Partidului Social Democrat

În prezent, în cadrul Partidului Social Democrat, organizația județeană Neamț ocup poziția de membru al Comisei Judeţene de Etică, Integritate şi Arbitraj și sunt vicepreședinte al organizației municipale Piatra Neamț.