Bun venit…

Până la finalizarea acestei secțiuni, te invit să vizitezi blogul.

enter_buttonDoresc să fac mici precizări privind conţinutul disponibil pe marghidan.ro. Materialele publicate îmi aparţin, mai puţin anumite părţi preluate dar care sunt atribuite cu menţionarea autorilor. Acelaşi lucru este valabil și pentru fotografiile folosite care nu îmi aparţin. Reproducerea a orice găsiţi aici se poate face liber, dar cu bun simţ. Ideală este chiar şi amintirea sursei. Răspunderea morală, juridică sau de orice alt tip a celor prezentate pe acest site, aparţin în totalitate autorului, fie el al blogului (Victor Marghidan) sau al comentariilor (cititorii).

Aici veţi găsi opinii personale. Ele nu implică deloc poziţii oficiale ale familiei, apropiaţilor, colaboratorilor sau partenerilor doar în cazul în care este specificat clar acest lucru.

Încurajez participarea interactivă la discuţii, prin comentarii, dar trebuie ştiut că toate comentariile trec printr-un firesc proces de moderare. În cazul în care nu vă apar comentariile, motivul vă va fi explicat prin e-mail (dacă îl veţi lăsa pe cel corect).

Să nu vă miraţi de ce sunt „prea puţine” înjurături în comentarii. În mod absolut cert, nu va trece mai departe nici o injurie. Intră mesajele contra, dacă sunt decente, chiar dacă în aceşti termeni sunt totuşi virulente. Nu intră mesajele fără sens.

Vă mulţumesc pentru înţelegere, participare dar și pentru potenţiala nemulţumire.

Cu drag,

Victor